FULRYKIPEDIA

When Should I Use Cutting Mat With Cameo?

Bang! Saya nak tanya, cutting mat untuk cameo tu.. saya nak pakai masa bila ya? Assalamualaikum & Selamat Sejahtera kepada pengikut setia FULRY!! Sihat ke tu? Admin Doakan korang sentiasa sihat dan terus bersemangat berjuang dalam bisnes masing - mas

Read more →


My Printer Live Longer If I...

Assalamualaikum! Hai! Kembali lagi kita dengan Fulrykipedia! How's 2020 treated you guys so far? Harap semuanya okay dan berjalan dengan lancar! Topic kita pada minggu ini ialah, bagaimana cara penjagaan Printer anda bagi yang menggunakan Fulry Ink d

Read more →


5 Reason Why You Should Get Heat Press With Fulry

CEPAT CEPAT! GRAB POP CORN, AIR COKE, DANNNNNN BACA FULRYKIPEDIA! Yang ada planning untuk beli Mesin Heat Press, meh admin cerita sikit kenapa korang perlu pilih Mesin Heat Press dari FULRY!_________________________________________________ SEBAB KENA

Read more →


PVC VINYL & PU VINYL : What's the difference?

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera kepada followers Fulrykipedia yang menanti topik kita pada minggu ini!Macam biasa, Admin suka pantau pelanggan Fulry yang rajin bertanya tentang produk Fulry. Admin suka tauuuu orang yang rajin bertanya ni, sebab

Read more →


DARK PAPER VS LIGHT PAPER

DARK PAPER VS LIGHT PAPER Kedua-duanya ada kelebihan dan kegunaan tersendiri. Terserah kepada tujuan design anda!Walaupun ianya kertas, tetapi anda mesti taktahu yang Dark Paper & Light paper ini nama sahaja kertas tetapi kedua-duanya juga mempunyai

Read more →


Creative Ideas Using Dark Paper

HAI FULRYIANS! WELCOME BACK TO FULRYKIPEDIA! Selain baju orang dewasa, korang tahu tak sebenarnya banyak lagi korang boleh explore dengan Dark Paper? Jom kita tengok IDEA yang boleh anda guna pakai menggunakan Dark Paper : ) Sarung BantalUntuk korang

Read more →


Secret to heat press on bumpy surface

SELAMAT DATANG KE TOPIC TIPS & TRICKS BY FULRY! So today admin akan share dengan korang sedikit tips yang boleh diguna pakai bagi sesiapa yangfirst time atau pernah give up untuk heat press atas permukaan yang berlekuk ke, ada zip ke, atau baju bayi

Read more →


How to resist cutting error for Dark Paper

Kenapa ya kalau potong dark paper guna cutting plotter susah sangat nak dapat perfect cutting..selalu je ada lebihan kertas putih tepi2 design.. Jangan risau followers FULRYKIPEDIA! Admin ada cara yang paling mudah untuk korang dapatkan ketepatan po

Read more →

Your Cart

Your cart is currently empty.

Continue browsing here.